fbpx

Stærke samarbejdspartnere

Noget af det bedste for en ny spiller er hjælpsomme og rutinerede holdkammerater.

Heldigvis findes der i gadefodboldmiljøet mange af dem, og de har taget imod os med åbne arme og hjulpet os med at blive en del af miljøet.

Vi har ikke mødt andet end interesse og velvillighed fra de eksisterende spillere. De har hver især bidraget med viden og ideer, som har været instrumentale for os allerede. 

De organisationer vi specielt samarbejder med er: DGI Street, Game og Street Society.  

Vores samarbejde handler om at udvikle og udbrede gadefodbolden i Danmark. Noget de tre organisationer allerede arbejder indædt på ved at skabe sublime rammer og arrangere fede events for alle, der godt kan lide spillet på gaden.

Vi håber, at vi kan bidrage til samarbejdet ved at skabe en platform på tværs af organisationerne, så vi får en fælles platform, hvor vi alle kan samarbejde om den samme mission om at udbrede og udvikle gadefodbolden i Danmark. 

Her afslutningsvis vil vil lige slå et slag for GAME, Street Society og DGI. Tjek dem ud – de laver en masse gode ting! 

GAME arrangerer træninger, turneringer og events i streetbasket, gadefodbold, dans og parkour for børn og unge i udsatte områder i Europa, Mellemøsten og Afrika samt i gadeidrætshuse i København, Esbjerg, Aalborg og Viborg.

Street Society (New Generation) er en non-profit organisation, der blev etableret i 2014. Foreningen er stiftet af tre iværksættere, som i mange år primært har arbejdet med børn og unge i hele København.

DGI er en nonprofitorganisation, der i mere end 150 år har arbejdet tæt sammen med foreningerne om at gøre danskerne mere aktive. I dag tæller DGI flere end 6.300 foreninger og 100.000 frivillige ildsjæle.