fbpx

Kaptajnerne

Vi leder efter personer – pige som dreng, kvinde som mand, ung som gammel – som gerne vil arrangere og spille gadefodboldkampe.

Vi vil nemlig meget gerne hjælpe alle dem, vi kan, med at afvikle gadefodboldkampe på bedst mulig vis. Derfor vil du – hvis du melder dig som kaptajn – modtage bolde og overtrækstrøjer samt støtte til kampafviklingen. Derudover vil vi løbende invitere vores kaptajner til sociale events.

Hvis du er interesseret i at blive kaptajn, er du meget velkommen til at kontakte Kristian Mathiesen eller udfylde blanketten i bunden. Konceptet er støttet af Gadeidræt og Nordea fonden.

Kristian Høj Mathiesen

Kristian Høj Mathiesen

Kaptajn i København

Gadebold indeholder det bedste fra fodbold: hurtige pasninger, tæt organisation, masser afslutninger og firnurlige driblinger. Det er en sjov social aktivitet, som er nem at samles om.

Troels Tørsleff

Troels Tørsleff

Kaptajn i København

Gadebold er fedt fordi man er venner med både modstander og medspiller – også selv om man ikke kender hinanden. Samtidig er der altid en god af blanding af intensitet og hygge til kampene.  

Jens Høj Mathiesen

Jens Høj Mathiesen

Kaptajn i København

Efter jeg er blevet ældre er gadefodbold begyndt at fylde mere. Det som jeg godt kan lide ved spillet er, at man selv kan bestemme hvor og hvornår man spiller – også er det rigtig sjovt.

Claus Bo Fugl Laursen

Claus Bo Fugl Laursen

Kaptajn i København

Spillet minder mig om tiden i skolegården. For mig er det vigtigste, at det er sjovt og socialt. Samtidig må det også gerne være intenst, teknisk og udfordrende – hvilket gadebold er. Kom og hver med!

Bliv kaptajn